Auto onderhoud

Wanneer u eindelijk de auto heeft gevonden die perfect bij u past, dan wilt u deze als vanzelfsprekend zolang mogelijk in topconditie houden. Het juiste onderhoud op het juiste moment is hierbij essentieel. B&B Auto's heeft de mensen en middelen in huis om auto’s van alle merken en modellen te kunnen onderhouden. Onze technici weten exact van iedere auto welke onderhoudsintervallen moeten worden aangehouden en bovendien kunnen zij u wijzen op eventuele bijzonderheden die specifiek van toepassing zijn op uw auto onderhoud.

Wij begrijpen als geen ander dat u, als het gaat om het onderhouden van uw geliefde bezit, geen concessies wilt maken en niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Bij B&B Auto's ontvangt u tijdens het auto onderhoud dan ook altijd een transparante kostenindicatie van eventueel meerwerk.

Contact opnemen

Betrouwbaar auto onderhoud voor alle merken

Of het nu gaat om een bedrijfsauto of een personenauto, de specialisten van B&B Auto's zijn gedreven om iedere auto te onderhouden alsof het hun eigen auto is. Omdat wij geen geheimen kennen, laten wij u met veel plezier zien hoe wij uw auto onderhoud uitvoeren.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze volledig open bedrijfscultuur aan de basis ligt van onze groeiende, trouwe klantenkring. Met alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden aan uw auto bent u bij onze garage in Veen aan het juiste adres. Geen kleine of grote beurt, APK keuring of airco services, storingsdiagnose of automatenbak spoelen gaat onze monteurs te ver!

Zorgeloze mobiliteit is ons motto. Mede gebaseerd op bijna 20 jaar ervaring met auto onderhoud, kunt u met een gerust hart uw auto aan ons toevertrouwen. Tevens worden zij jaarlijks bijgeschoold volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van autotechniek.

Contact opnemen

Auto onderhoud

Een afspraak voor auto onderhoud kunt u maken door telefonisch contact met ons op te nemen of een e-mail te sturen. Ook als u vragen heeft over onderhoud aan uw auto, staan wij u natuurlijk graag te woord!

Onze klanten kunnen bij garantie of onderhoud altijd rekenen op een gratis leenauto.

Contact opnemen

Let op, wegens de mei vakantie zijn wij gesloten vanaf 27-04 t/m 05-05